Trustpilot

Monomen blev etableret i 2022 som en fysisk shop in shop i Laden i Hune.

Hej! Vi hedder Morten og Nohr og er tilbagevendte jyder fra mange år i det Københavnske storbyliv, og i Marts 2022 åbnede vi en afdeling i  i den lille forstad Hune lige før Blokhus, af hele Danmarks parfumeshop eaudeparfum.dk hvor Morten de sidste 10 år har været COO. Hurtigt fandt vi ud af at der manglerde en herretøjsbutik i Hune med noget lækkert tøj til mænd.

Morten der tidligere har haft en herretøjsforretning både på Frederiksberg og på Fisketorvet i København med italiensk inspireret herretøj, var hurtig til at kontakte det dansk designede brand Kronstadt og Nohr der er tidligere frisør var med på ideen, og allerede i Juni 2022 var vi så klar med Monomen - Tøj tilmanden der tør ldt mere.

Monomen  - Mo fra Morten – No fra Nohr. Vi kom godt fra start i sommerperioden 2022 her i feriebyen Blokhus som en afdelign i den kendte butik Laden. Da sommeren var forbi, fik vi mere tid til at koncentrere os om at udvide med en webshop - monomen.dk og i Maj 2023 fk vi egne lokaler på ilsigvej 9, lige ved siden af Laden, hvor vi i dag nu ligger sammen med eaudeparfum.dk 

På monomen.dk kommer du til at finde lækkert tøj til mænd til overkommelige priser fra forskellige kendte mærker. Fra starten her finder du mærker som Lee Jeans, Kronstadt, Shaggy Breeches og Only and Sons.

Ud over de forskellig kendte mærker, så arbejder vi på vores første eget design af revolutionerende boxershorts til mænd, som vi regner kommer hjem i her foråret 2023.

På tegne brættet er også Monomen hørbukser og skjorter og senere også vores eget design i Cargo Bukser.

Besøg vores butik/Showroom i Hune/Blokhus

Vi håber du kan finde noget på vores side eller i vores fysiske Butik/Showroom på Ilsigvej 9, Hune, 9492 Blokhus. Og tøv endelig ikke med at kontakte os på salg@monomen.dk så sidder vi klar til at hjælpe dig.

 

De bedste hilsner

og rigtig god shopping

Morten og Nohr